Toimitusehdot

Tutustuthan huolellisesti voimassa oleviin toimitusehtoihimme, sillä tilauksen tehtyäsi, katsomme sinun hyväksyneen voimassa olevat ehdot - kiitos!

Liiviloviisan verkkokaupan tuotteita myy Liiviliike Loviisa, y-tunnus: 2766980-4, kotipaikka Tampere. Toimitamme tilauksia Manner-Suomen alueelle täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tilattavat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin sekä oikeuden perua tilauksen, jos kyseessä on selvä hintavirhe esim. tuotteen hinnaksi on merkitty niin alhainen hinta, että sitä voidaan selkeästi pitää virheellisenä. 

Tilaaminen: 

Tuotteet tilataan verkkokaupan sivuilla lisäämällä tuotteet ostoskoriin. Onnistuneesta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Myös puhelintilauksia otetaan vastaan.

Maksaminen:

Maksutapoina ovat perinteinen pankkisiirto tai korttimaksu pankki- tai luottokortilla (Visa, MasterCard, American Express). Korttimaksut välittää Stripe, joka on valtuutettu maksunvälittäjä. Stripe noudattaa alan tiukimpia turvallisuusvaatimuksia ja maksuyhteys on SSL-salattu.  

Toimitus ja palautus:

Tilaukset toimitetaan postitse ilman toimituskuluja, heti kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Yleensä tilaukset postitetaan varastoltamme 1-3 arkipäivän kuluessa. Mikäli tuote on jostakin syystä loppunut varastosta, asiasta ilmoitetaan sähköpostitse ja puuttuva tuote hyvitetään asiakkaalle. Jos maksutavaksi on valittu pankkisiirto, pidämme tilattuja tuotteita varattuina kolme pankkipäivää, tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen, ja mikäli tilausta ei tänä aikana ole maksettu, katsotaan se peruutetuksi. Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kirjeenä suoraan kotiin, vain isoimmat lähetykset on noudettava postin toimipisteestä. Kun tilaus on postitettu, siitä tulee erillinen ilmoitus sähköpostiin. Posti jakaa tavalliset kirjeet yleensä neljän työpäivän sisällä.

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta hygieniasyistä proteeseja, housuja tai muita housuosallisia tuotteita tai tuotesettejä ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja kaikki tuotelaput paikoillaan. Käytetyn näköisiä tuotteita emme ota vastaan palautuksena. Palautetun tuotteen hinta hyvitetään asiakkaan pankkitilille tarkistuksen jälkeen viipymättä. Huom - palautuksesta aiheutuvia postituskuluja emme hyvitä. Ennen palautusta, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Ongelmatilanteet:

Mikäli tilaus ei ole saapunut perille tai se on vaurioitunut matkalla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse loviisa.1@yahoo.com tai puhelimitse 040 552 4007 (arkisin klo 10-18).