Tee tilaus

Ole hyvä ja tee tilaus oheisella lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@liiviloviisa.com. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää ohjeet maksamiseen tilisiirrolla, turvallisesti omassa verkkopankissasi. Voit tehdä tilauksen myös puhelimitse 040 552 4007 (arkisin klo 10-18). Toimitamme tilaukset postitse ilman toimituskuluja, mutta jos haluat palauttaa tuotteita, silloin vastaat itse postikuluista. Postitamme tilauksesi heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme ja saat erillisen ilmotuksen sähköpostiisi, kun tilaus on lähetetty. Palautusoikeus on 14 vuorokautta ja koskee vain täysin käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavassa tuotteessa tulee olla kaikki tuotelaput kiinni paikoillaan. Hygeniasyistä proteeseilla, alushousuilla tai muilla housuosallisilla tuotteilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta. Ole hyvä ja ota ennen palautusta ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, saadaksesi tarkemmat ohjeet. Maksamme palautetun tuotteen hinnan pankkitilillesi heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksesi. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilaajan tietoja käsitellään luottamuksellisesti - vain tilauksen käsittelyyn ja postitukseen liittyvissä asioissa, emmekä koskaan luovuta niitä muille ulkopuolisille tahoille. 


                  Yhteystiedot/ tietoa meistä                                                                        

Liiviliike Loviisa

Y-tunnus: 2766980-4

Toimiston osoite: Puutarhakatu 18, 33210 Tampere

Sähköposti: info@liiviloviisa.com

Asiakaspalvelu: puh. 040 552 4007 (arkisin klo 10-18). Asiantuntija ottaa tilauksesi vastaan ja auttaa tarvittaessa valitsemaan oikean mallin ja koon.


Liiviloviisa on laadukkaiden liivien ja alusasujen verkkokauppa. Yrityksemme on toiminut Tampereella vuodesta 2016. Myymme naisten alusasuja 14 vuoden kokemuksella ja mallisto on tarkoin valittu eurooppalaisilta laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita valmistavilta tehtailta. Laadukas alusasu kestää käytössä pitkään ja on paitsi kaunis myös mukavantuntuinen päällä. Satsaaminen laadukkaaseen aluspukeutumiseen kannattaa! 


                                                                                                            Liivikauppias   Liisa Kujanpää