Tee tilaus

Ole hyvä ja jätä tilauksesi oheisella kaavakkeella tai sähköpostitse info@liiviloviisa.com - saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä ohjeet maksamiseen tilisiirtona. Voit myös soittaa tilauksesi p. 040 552 4007 arkisin klo 10-18. Tutustuthan voimassaoleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä - kiitos!

Toimitusehdot: Toimitamme tilauksia Manner-Suomen alueelle täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tilattavat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. Tilaukset toimitetaan postitse ilman toimituskuluja heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Toimitamme tilauksia ainoastaan ennakkomaksulla. Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kirjeenä suoraan kotiin, vain isommat lähetykset on noudettava postin toimipisteestä. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta hygieniasyistä proteeseja ja housuja tai housuosallisia tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja kaikki tuotelaput paikoillaan. Palautetun tuotteen hinta hyvitetään asiakkaan pankkitilille, tarkistuksen jälkeen viipymättä. Palautuksesta aiheutuvia postituskuluja emme hyvitä. Ennen palautusta ota yhteyttä saadaksesi tarkemmat ohjeet. Asiakkaan yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain tilauksen toimittamiseen liittyvissä asioissa. Emme koskaan luovuta asiakastietoja sivullisille tahoille. Tilaukseen liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä p. 040 552 4007.


Yhteystiedot/ tietoa meistä                                                                        

Liiviliike Loviisa

Y-tunnus: 2766980-4

Toimiston osoite: Puutarhakatu 18, 33210 Tampere

Sähköposti: info@liiviloviisa.com

Asiakaspalvelu: puh. 040 552 4007 (arkisin klo 10-18). Asiantuntija auttaa tarvittaessa valitsemaan oikean mallin ja koon.


Liiviloviisa on laadukkaiden liivien ja alusasujen sekä uima-asujen verkkokauppa. Yrityksemme on toiminut Tampereella vuodesta 2016. Myymme naisten alusasuja 14 vuoden kokemuksella ja mallisto on tarkoin valittu eurooppalaisilta laadukkaita tuotteita vastuullisesti valmistavilta tehtailta. Laadukas alusasu kestää käytössä pitkään ja on paitsi kaunis myös mukavantuntuinen päällä. Satsaaminen laadukkaaseen aluspukeutumiseen kannattaa! 


Liivikauppias   Liisa Kujanpää
Seuraa meitä!