Tilauksen tekeminen 

Ole hyvä ja jätä tilauksesi oheisella kaavakkeella tai sähköpostitse loviisa.1@yahoo.com. Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää ohjeet tilauksesi maksamiseen turvallisesti omassa verkkopankissasi. Mikäli haluat mieluummin maksaa tilauksesi kortilla (luotto-ja maksukortit; Visa, Mastercard, American Express, Diners Club), rastita vaihtoehto tilauslomakkeen alaosassa. Korttimaksut välittää SumUp, joka on valtuutettu , turvallinen korttimaksujen välittäjä (lupa nro C195030). Tiedustelut tai tilaukset puhelimitse 040 552 4007, arkisin klo 10 -18. Tutustuthan voimassaoleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä - kiitos!

Toimitusehdot: Toimitamme tilauksia Manner-Suomen alueelle täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tilattavat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa. Tilaukset toimitetaan postitse ilman toimituskuluja heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Pidämme tuotteita varattuina kaksi pankkipäivää, tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen - jos tilausta ei ole tänä aikana maksettu, katsotaan tilaus peruutetuksi. Toimitamme tilauksia ainoastaan ennakkomaksulla.

Saat erillisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on postitettu. Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kirjeenä suoraan kotiin, vain isommat lähetykset on noudettava postin toimipisteestä. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta hygieniasyistä proteeseja ja housuja tai housuosallisia tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja kaikki tuotelaput paikoillaan. Palautetun tuotteen hinta hyvitetään asiakkaan pankkitilille, tarkistuksen jälkeen viipymättä. Palautuksesta aiheutuvia postituskuluja emme hyvitä. Ennen palautusta ota yhteyttä saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Asiakkaan yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain tilauksen toimittamiseen liittyvissä asioissa. Emme koskaan luovuta asiakastietoja muille sivullisille tahoille. Asiakaspalvelu p. 040 552 4007, arkisin klo 10-18.


Yhteystiedot/ tietoa meistä                                                                        

Liiviliike Loviisa

Y-tunnus: 2766980-4

Toimiston osoite: Puutarhakatu 18, 33210 Tampere - avoinna sopimuksen mukaan

Myyntikamarin osoite: Hahmajärventie 383, 38460 Sastamala - avoinna sopimuksen mukaan

Sähköposti: loviisa.1@yahoo.com

Asiakaspalvelu: puh. 040 552 4007 (arkisin klo 10-18). Asiantuntija auttaa tarvittaessa valitsemaan oikean mallin ja koon.


Liiviloviisa on laadukkaiden liivien ja alusasujen sekä uima-asujen verkkokauppa. Ajanvarauksella saatavilla myös henkilökohtaista ja asiantuntevaa sovituspalvelua.
Yrityksemme on toiminut Tampereella vuodesta 2016. Myymme naisten alusasuja 15 vuoden kokemuksella ja mallisto on tarkoin valittu eurooppalaisilta laadukkaita tuotteita vastuullisesti valmistavilta tehtailta. Laadukas alusasu kestää käytössä pitkään ja on paitsi kaunis myös mukavantuntuinen päällä. Satsaaminen laadukkaaseen aluspukeutumiseen kannattaa! 


Liivikauppias   Liisa Kujanpää
Seuraa meitä!